Kan bijlage niet openen in Windows 10?

Kan bijlage niet openen in Windows 10?

Bijlage openen met ander programma

 • Bewaar de bijlage uit de e-mail op de computer.
 • Klik in de Taalkbalk op de Verkenner.
 • Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt openen.
 • Klik op Openen met.
 • Klik onder ‘Overige opties’ op Meer apps.
 • Klik op het programma waarmee u het bestand wilt openen.

Kan geen bijlage openen in Ziggo mail?

Om de bijlagen in de Viewer te tonen, klikt u op Tonen. Als er maar één bijlage is kan u de Openen in een nieuw venster functie gebruiken op deze te tonen. Om de bijlagen te downloaden klikt u op Download. Om de bijlagen op te slaan in Bestanden, klik op Opslaan naar Drive.

Waarom zie ik geen bijlage in Windows 10 Mail?

Als je wel de bijlage ziet, maar niet kunt openen, dan de soort bijlage in Windows koppelen aan een programma dat met de bijlage kan werken, bijvoorbeeld een geïnstalleerde PDF-lezer. Als de bijlage überhaupt niet te zien is en je krijgt veel e-mails met bijlagen een ander e-mailprogramma of de webmail gebruiken.

Kan een mail niet openen?

Je kunt e-mails niet openen of lezen….Volg deze stappen alleen als de bovenstaande stappen niet hebben gewerkt.

 • Open de app Instellingen.
 • Tik op Apps en meldingen.
 • Tik op Gmail.
 • Tik op Gegevens wissen.
 • Start je apparaat opnieuw op.

Waarom kan ik geen bijlage openen?

Als je probeert een bijlage te downloaden, zie je misschien een foutmelding, zoals: Bijlage staat niet-geverifieerde scripts toe: We kunnen niet bevestigen of de bijlage veilig kan worden geopend. Als je de bijlage opent, bestaat de kans dat er schadelijke software wordt uitgevoerd op je computer of apparaat.

Waarom kan ik mijn bijlage in Outlook niet openen?

Kies in Outlook voor Extra, Opties. Een nieuw tabblad is toegevoegd: Attachment Security & Options. Selecteer de bestandsextensies van de bestanden die u ongestoord wilt kunnen opslaan en openen en verplaats deze met behulp van de knop Move naar de rechterlijst met toegestane items.

Waarom werkt Ziggo Mail niet?

Eerst controleren we op storingen. Dan controleren we of je e-mailbox op onze servers goed werkt. Daarna lopen we de instellingen op je computer of mobiele apparaat na.

Hoe lang blijft emailadres bestaan Ziggo?

Kan ik mijn e-mailadres van Ziggo behouden als ik opzeg of overstap naar een andere provider? Nee, dat is niet mogelijk. We zorgen er wel voor dat je nog 6 maanden toegang hebt tot je e-mail. Op deze manier kun je bijvoorbeeld mails van je oude Ziggo e-mailadres doorsturen naar een eventueel nieuw e-mailadres.

Waarom zie ik geen bijlage in Outlook?

Ja. U kunt het voorbeeld van het bestand in- of uitschakelen in het Vertrouwenscentrum. Selecteer in Outlook Bestandsopties> opties> Vertrouwenscentrum >Instellingen voor het Vertrouwenscentrum >Bijlageafhandeling > Bijlagevoorbeeld uitschakelen.

Waarom krijg ik mijn mail niet binnen?

Als u geen e-mail meer binnen krijgt kan dit verschillende oorzaken hebben: Uw pakket zit vol, er past geen nieuwe e-mail meer bij. Oplossing: verwijder e-mail van de sever, eventueel vanuit de webmail. Uw wachtwoord of andere instellingen zijn niet goed.

Waarom kan ik geen mail versturen?

Controleer of je de juiste instellingen voor de uitgaande mailserver hebt ingesteld als je een extern mailprogramma gebruikt, zoals Outlook. Check of je inlogt op de mailserver (‘autorisatie’ of ‘verificatie’) met de gegevens waarmee je ook inlogt op de inkomende mailserver.

Waarom kan ik mijn Word bestanden niet meer openen?

Meestal is de reden dat een document niet wil openen is omdat het document niet in het juiste bestandsformaat staat ingesteld en zodoende niet op de correcte manier kan worden gestart. Om het bestand in het juiste bestandsformaat te openen doet u als volgt: Sluit het bewuste document (niet opslaan!)